Künye

Platform: PC

TANRIÇANIN KILICI ALTIN YÜKLE


İçerik: TRWebGame Tanrıçanın Kılıcı Altın Al, Türkçe MMORPG Tanrıçanın Kılıcı Altın Satışı ve Satın Alma Yöntemleri: Banka Kartı, Online Bankacılık, Havale, ATM’den Kartsız Para Yatırma, EFT, Mobil Ödeme, Kredi Kartı ve PayPal… Ayrıca 18 Yaşından Küçükler Tanrıçanın Kılıcı Altın Kodu Nasıl Satın Alır: Ininal Kart, Faturamatik ve Ininal Kart


Oyunun Özellikleri: Ciddi / Hırsız / Erotik / Hentai / MMORPG / Okçu / Savaşçı / %100 Türkçe


Türkçe MMORPG Tanrıçanın Kılıcı
Yüklemeden, Webten; Win 10 Spartan, Mozilla FireFox, İnternet Explorer ya da Google Chrome gibi tarayıcılar üzerinden sorunsuz bir şekilde oynanabilen Türkçe MMORPG oyun Tanrıçanın Kılıcı, türü itibari ile alanında rekorlar kırmış Legend Online'a veya Mitoloji Online’a benziyor. Eğer Web tabanlı MMORPG oyunları seviyorsanız, Tanrıçanın Kılıcı sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Tanrıçanın Kılıcı’nda 3 karakter sınıfı yer alıyor. Ok ve yay kullanan Şövalye’nin, savunması çok güçlüdür. Savaşırken kılıç kullanır. Korucu da kılıç kullanır ama savunması Şövlaye’ye göre daha fazladır. Hançer saldırısı düzenleyen, görünmez olabilen, büyü saldırıları gerçekleştiren Hırsız ise büyücü sınıfı diye nitelendirilebilir. Siz bu üç sınıftan birini seçip oyuna giriş yapacaksınız. Sonra da savaş arenalarında boy gösterecek bossları katlederek özel eşya düşüreceksiniz. Bunların arasında silahlar; kılıç, yay, asa gibi özel item’lar bulunuyor. Armor’lar kolluk ve bacaklarını ekstradan saymaya gerek dahi yok! Setleri tamamlarsanız fazladan güçleneceksiniz. Unique eşyalar gibi düşünün. Üzerine geçiren oyunculara fazladan STR, DEX, INT, ATK, Defans gibi özellikler kazandırıyor.


“Tanrıçanın Kılıcı PVP savaşlarına stratejik açıdan yaklaşıyor. Bu özellik oyunu türünün oyunlarından ayrı bir yere taşıyor.”

Copyright © 2014 Sitenin hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama ve alıntı yapılamaz !
Kullanıcı Sözleşmesi | Sitemap | Image Sitemap